Hjulmand: Øget konkurrence styrker kvaliteten

Kategorier

Hjulmand: Øget konkurrence styrker kvaliteten

Søren Christensen, Uffe Bech og Kim Aabech er alle begyndt at træne fuldt med resten af FCN-truppen, og det glæder cheftræneren.

Med flere spillere til rådighed håber Kasper Hjulmand på at kvaliteten på FC Nordsjælland-holdet vil blive højnet. – Altså jeg glæder mig til at de spiller kampe for os, det er klart at det er godt, at se dem herude på træningsbanen, men jeg glæder mig endnu mere til at kunne bruge dem i kampene. Men der er noget som tyder på at det begynder at lysne, så inden for den næste uge eller to, hvis alt går som det skal, har vi dem i kamp, fortæller Kasper Hjulmand. – Og der er ingen tvivl om at det vil give os et kæmpe løft, at få dem ind til at trykke på pladserne, så må vi se hvem der kommer til at spille, men det giver os ekstra kort at spille ud og den ekstra konkurrence i truppen skal gerne også skubbe til de andre, slutter Hjulmand. FC Nordsjællands næste kamp er søndag mod SønderjyskE og næste hjemmekamp i Farum Park er mod Randers FC den 30. september.