Gense sidste opgør mod Randers

Kategorier

Gense sidste opgør mod Randers

Så er det igen blevet tid til kamp i Farum Park, og denne gang er det Randers FC som kommer på besøg.

I den forbindelse vil vi genopleve mål og chancer fra sidste gang at Randers var på besøg i Farum Park. Det er næsten et helt år siden at holdet fra kronjylland gæstede Fort Farum Park, nemlig 10.november 2012. Kampen sluttede 2-2, og Randers FC var foran 0-1 og 1-2 på mål af Alexander Fischer og Ronnie Schwartz. FCN fik dog kæmpet sig tilbage i kampen med et flot comeback. Søren Christensen og Nicolai Stokholm scorede målene for tigerne. Der var dog rigtig mange FCN-chancer i kampen, og det kunne nemt være gået i retning af endnu en FCN-scoring. Til kampen på mandag kan FC Nordsjælland glæde sig over at Søren Christensen igen er at finde blandt de spillere som cheftræner Kasper Hjulmand igen kan bruge. ‘SC’, som har spillet 214 kampe for FC Nordsjælland, har siddet ude med en skade i de første otte Superliga-kampe, og måske kan FCN’s nummer 17 finde vej til målet igen mod Randers FC. I videoen ovenfor kan du se målene og chancerne fra sidste gang at Randers FC var på besøg i Farum Park. Det er altså mandag den 30. september kl.19.00 at der igen spilles fodbold i Farum Park, og FC Nordsjælland har brug al den opbakning som der kan støves op for igen at komme tilbage på sejrssporet. Du kan købe din billet HER.