FCN U/19 slog FCK på to mål af Mikkel Jensen

Kategorier


Lynhurtige Mikkel Jensen vrister sig fri af sin FCK-oppasser og sætter kurs mod målet.

FCN U/19 slog FCK på to mål af Mikkel Jensen

– Super fedt at score to kasser mod netop FCK, siger Mikkel Jensen efter sine to træffere, der gav FCN en sikker 2-1 sejr i det lokale derby mod FCK i Farum Park

U/19 Liga: FCN-FCK 2-1 (1-0)
Mål: 31. minut: 1-0 Mikkel Jensen. 67. minut: 2-0 Mikkel Jensen. 91. minut: 2-1. Der var lokalderby i U/19 Ligaen, da FC Nordsjælland tog imod FCK, og det blev en kamp, som FCN styrede stort set gennem alle 90 minutter og førte 2-0, før gæsterne i Farum Park fik et trøstmål i tiillægstiden. Det var lille lynhurtige Mikkel Jensen, der stod for begge træffere, og den første efter godt en halv times spil var en ren perle. Mikkel Jensen tog et dybdeløb og fik bolden stukket på det helt rigtige tidspunkt og med følt hastighed af Mathias Jensen, og Mikkel Jensen afsluttede iskoldt til 1-0. Målet til 2-0 midt i 2. halvleg kom efter et velkomponeret angreb, hvor Mikkel Jensen efter lidt småspil i feltet fik sig trukket fri til skud og scorede fladt i nærmeste hjørne. Det var en glad Mikkel Jensen, der gjorde status efter 2-1 sejren: – Det var super fedt at få scoret to kasser og så lige netop mod FCK, som man som gammel Brøndby-dreng allerhelst vil slå, lød det fra matchvinderen, der også i flere andre situationer var nærgående foran FCK-målet. I det hele taget var det en stor holdpræstation, der sikrede FC Nordsjælland sejren i det derby, som altid betyder lidt mere end andre kampe. FCN gav stort set ikke chancer væk, og var der endelig optræk til noget farligt, var Lasse Gram i målet forudseende og greb sikkert ind. FCN-træner Peter Feher havde god grund til at smile efter de tre point: – Jeg kan kun være tilfreds med indsatsen. Vi havde læst dem rigtigt og styrede kampen, sådan som vi gerne vil. Vi havde bolden meget og skabte flere chancer, mens vores defensiv stort set hele vejen igennem holdt FCK fra muligheder. Nu skal vi tage det med os videre til kampen mod AGF på torsdag, siger Peter Feher. FCN U/19 spiller hjemme i Farum Park mod AGF torsdag kl. 17.30, og på lørdag kl. 13.00 tager U/17 mod AGF.