FCN-spillere i landsholdsaktion

Kategorier


Efter storsejren over Andorra gælder det nu Slovenien på udebane for Bassel Jradi og resten af Danmarks U/21 landshold.

FCN-spillere i landsholdsaktion

Bassel Jradi var med fra start i Danmarks storsejr over Andorra med U/21 landsholdet

Det er ikke kun Danmarks A-landshold, der spiller vigtige kampe i øjeblikket. Også diverse U-landshold er i aktion, og her er FCN repræsenteret med flere spillere. U/21 landsholdet spillede fredag aften i Aalborg EM-kvalifikationskamp mod Andorra, og det blev til den ventede storsejr på 6-0. Dermed er Danmarks U/21 mandskab fortsat ubesejret i gruppen og kan tage en solid ballast med sig til den noget sværere udekamp mod Slovenien i morgen. Bassel Jradi spillede med fra start på det danske U/21 landshold, der leverede en fornem 1. halvleg, så føringen var på hele 4-0 ved pausen. Bassel Jradi var på banen i de første 70 minutter, mens FC Nordsjællands målmand David Jensen måtet nøjes med bænkepladsen gennem hele kampen. Danmarks U/19 landshold spillede fredag aften i Brøndby mod Norge i en træningskamp, og danskerne tabte 1-3. FC Nordsjællands Emiliano Marcondes startede ude men kom på banen midt i 2. halvleg. U/19 landsholdet spiller igen træningskamp i morgen kl. 14 mod Sverige på Gladsaxe stadion. På U/18 landsholdet har FCN været repræsenteret af Mads “Mini” Pedersen, og han har været i startopstillingen i begge træningskampene mod Schweiz i denne weekend. Kampene blev spillet i Schweiz, og det blev uafgjort begge gange, 2-2 i fredags og 1-1 søndag. Mads Pedersen spillede fuld tid i den første kamp og næsten 80 minutter igen i går.