FCN savnede igen effektivitet

Kategorier


Der bliver virkelig brug for opbakning til FCN i næste hjemmekamp mod Randers mandag 30. september kl. 19. Det er i modgangstider, alle skal rykke tættere samnmen.

FCN savnede igen effektivitet

SønderjyskE slog til på sine muligheder  og vandt 2-0 over et FCN-mandskab, der er mærket af modgangen

FC Nordsjælland er nu for alvor kommet under pres i bunden af Superligaen efter et nyt udebanenederlag, denne gang i Haderslev til SønderjyskE. Facit blev 2-0 til sønderjyderne efter en kamp, hvor FCN igen savnede effektivitet i det offensive spil. På forhånd var FCN advaret imod dødbolde og hurtige omstillinger, som er et varemærke for SønderjyskE, men det var alligevel lige præcis to af den slags situationer, hjemmeholdet udnyttede til at score de to mål i 1. halvleg, hvilket gjorde det meget svært for FCN at komme tilbage i kampen mod det hårdt fightende sønderjyder. FCN startede fint, og Martin Vingaard havde et skud tæt forbi hjmemeholdets mål efter kun fem minutters spil, men i det 13 minut gik det så galt for FCN som så mange gange før i denne sæson med et højt indlæg ind i et tætpakket felt. Bjørn Paulsenn nåede højest i en hovedstødsduel og dirigerede flot bolden i en bue ind i den fjerneste krog, hvor Martin Hansen ikke kunne nå ud. 1-0 var en slem bét for FCN, men modsvaret kom prompte, da nordsjællænderne minutter efter fik et hjørnespark, som gav Mario Ticinovic en god skudmulighed. Mario ramte bolden skævt, så det i stedet blev et indlæg, som Michael Jacobsen kunne afslutte med et hårdt fladt skud fra nært hold, men nærmest mirakuløst fik målmand Skender pareret bolden forbi rammen. I stedet blev det så 2-0 til SønderjyskE efter godt en halv time, da Tommy Bechmann vandt en hård tackling med Michael Jacobsen midt på banen og kunne sende Johan Absalonsen afsted i et hurtigt kontraløb. Iskoldt udplacerede Absalonsen keeper Martin Hansen med et frækt tjip, der løftede bolden ind i det tomme mål. FCN savnede i høj grad dybdeløb til at kunne true hjemmeholdets velorganiserede forsvar, og det tog træner Kasper Hjulmand konsekvensen af allerede kort efter 2-0 målet til SønderjyskE med en dobbelt udskiftning. Det gav også straks mere gnist og hårdere pres på hjemmeholdets mål, men desværre for få afslutninger og ingen med kvalitet til for alvor at gøre ondt på SønderjyskE. Fra 2. halvlegs start satte FCN sig klart på spillet, mens sønderjyderne koncentrerede sig om hele tiden at stå rigtigt overfor det ventede pres. Det gav en masse boldtrilleri, men meget få målchancer. Den største havde SønderjyskE faktisk efter en times spil, da Jonasson pludselig blev spillet blank, men Martin Hansen reagerede lynhurtigt på stregen og fik pareret. Midt i 2. halvleg fik Søren Christensen comeback efter sin langvarige lyskenskade, og det gav mere pres i hjemmeholdets bagrum, og dermed også flere tilfældige chancer efter bolderobringer højt på banen. Ivan Runje var tæt på at reducerede med et saksespark, efter at Anders “AC” Christiansen havde vundet en hovedstødsduel i feltet. Joshua John udfordrede gang på gang med driblinger, men selv om hjememholdet hele tiden ofrede ham ekstra opmærksomhed, begyndte han også at komme på skudhold. Desværre uden at vise samme træfsikkerhed som i sidste uge. Og da målmand Skender påny diskede op med en pragtredning på et glimrende hovedstød fra Michael Jakobsen, sivede den sidste rest af tro på point i den kamp ud af tigrene. Det er en hård tid med megen modgang og nu fire nederlag i træk. Det sætter naturligvis sit præg på det nordsjællandske mandskab, som må arbejde hårdt på meget snart at nå et vendepunkt. Forhåbentlig kommer det allerede i næste kamp hjemme i Farum Park mod Randers mandag 30. september, hvor tigrene får brug for en stærk publikumsopbakning. Det er nu hele region Nordsjælland skal rykke sammen om holdet.

Superligaen, 9. runde, 22. september

SønderjyskE-FCN 2-0 (2-0)
Mål:
13. minut: 1-0 Bjørn Paulsen
32. minut: 2-0 Johan Absalonsen
Tilskuere: 2.871 tilskuere
Dommer: Anders Poulsen
Advarsler: Niels Lodberg, SønderjyskE, samt Patrick Mtiliga, Joshua John og Anders “AC” Christiansen, FCN.
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
35 Martin Hansen
2 Michael Jakobsen
5 Anders “AC” Christiansen
7 Nicolai Stokholm
8 Patrick Mtiliga
10 Martin Vingaard (ind i 37. minut 6 Lasse Petry)
12 Joshua John
15 Jens Stryger Larsen
21 Ivan Runje
23 Mario Ticinovic (ind i 67. minut 17 Søren Christensen)
34 Emiliano Marcondes (ind i 37. minut 25 Bassel Jradi)
På bænken uden at komme ind:
28 David Jensen
27 Pascal Gregor
29 Andreas Maxsø
36 Kristian Lindberg