FCN møder FC Midtjylland i pokalen

Kategorier


FCN fejrede pokaltriumf i Parken mod netop FC Midtjylland i finalerne i både 2010 og 2011. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN møder FC Midtjylland i pokalen

Dagens lodtrækning til 4. runde i DBU Pokalen gav endnu engang FC Midtjylland som modstander for FCN i Farum Park

I dag blev der trukket lod til 4. runde i DBU Pokalen. Det er pokalturneringens ottendedelsfinaler, og igen bliver FC Midtjylland modstanderen. Kampen spilles i Farum Park. Det er femte sæson i træk, at FCN og FCM mødes i DBU Pokalen. FCN vandt over midtjyderne i pokalfinalerne i både 2010 og 2011, mens møderne i de seneste to sæsoner begge gange har været i ottendedelsfinalerne som nu med en sejr til hver side. Af Superligaholdene er kun Brøndby og SønderjyskE slået ud, men både Randers, Esbjerg, FC Vestsjælland og Viborg mangler dog fortsat deres kampe fra 3. runde. Hele lodtrækningen:
Aalborg Chang-Esbjerg mod Lyngby-Viborg
FC Sydvest-AaB
FCK-OB
FC Nordvest mod Horsens-Randers
B 93-Svebølle mod AGF
Hobro-Fredericia
Birkerød-FC Vestsjælland mod Vejle
FC Nordsjælland-FC Midtjylland

Kampene i 4. runde er programsat til 29. og 30. oktober, og FC Nordsjællands kamp fastsættes snarest. FCM gæster i øvrigt Farum Park kort forinden, lørdag 26. oktober til Superligakamp. Der spilles helt frem til semifinalerne i dette efterår, og kvartfinalerne er programsat til 3. og 4. december.