Det sker på kampdagen

Kategorier


Vi har brug for 3 point, så kom og bak op om drengene – foto: Rie Neuchs

Mandag: FIFA14, Shopnyt og Randers FC

På mandag d. 30. september kommer hestene fra Randers FC på besøg i Farum Park. Der er mange gode ting på programmet – primært jagten på tre livsvigtige point!

Program: 
FC Nordsjælland – Randers FC
Mandag d. 30. september kl. 19:00
Farum Park
15:30-16:00 – Indskrivning til FIFA14-turnering 16:00 – EA Gamezone med FIFA14-konkurrence og bodsalg. Vinder af konkurrencen skal spille finale i pause af aftenens kamp – på storskærmen – mod en randersfan. 17:00 – FCN Shoppen åbner med en ny lækker polo og rabatkuponer til boderne på stadion. 17:00 – FCN Baren åbner med gode priser på øl, vand, og snacks. 18:00 – Billetboderne og Farum Park åbner 18:20 – Spillerne på banen til opvarmning og præsentation 18:50 – Æresrunde for FSN-klubberne Frem Hellebæk, Jægersborg, Lynge og Blovstrød 19:00 – Kick off Pause – FIFA14-finale Efter kamp – Autografzone Køb dine billetter til kampen og resten af efterårets opgør i Faum Park HER.