David Jensen med på U/21 landsholdet

Kategorier


FCN-keeper David Jensen er blevet efterudtaget til Danmarks U/21-landshold.

David Jensen med på U/21 landsholdet

FCN-keeperen er blevet efterudtaget til Danmarks U/21 landshold, der spiller fredag mod Andorra i Aalborg

Danmarks U/21 landshold er samlet i Aalborg, hvor landstræner Jess Thorup forberder holdet til EM-kvalifikationskampene mod Andorra fredag og Slovenien på tirsdag. Bassel Jradi var i første omgang den eneste FCN-spiller i truppen, men nu har han fået selskab af klubkammeraten David Jensen. FCN-keeperen er netop blevet indkaldt til U/21 landsholdet, efter at Jakob Busk fra FCK har måttet melde fra. Dermed består målmandsteamet på U/21 landsholdet nu af David Jensen og Frederik Rønnow fra Esbjerg. Kampen mod Andorra spilles i morgen fredag kl. 18.30 på Aalborg stadion, og derefter går turen til Slovenien, hvor der spilles kl. 16.30 på tirsdag.