Billetinfo: Randers FC og Brøndby IF!

Kategorier


Der er brug for point i de næste to hjemmekamp i Farum Park – foto: Rie Neuchs

Billetinfo: Randers FC og Brøndby IF!

De kommende uger byder på to Superligakampe for FC Nordsjælland – begge i Farum Park!

Farum Park har gennem de seneste to sæsoner været ét af Superligaens absolut sværeste stadions at vinde kampe på – for udeholdet. Efter nederlaget til FC Vestsjælland er dén position dog truet, og man behøver ikke kigge mange gange på Superliga-stillingen, for at se, hvor vigtigt det er, at fortet i de kommende kampe forsvares med næb og kløer! Der er brug for al mulig – og umulig – opbakning, når Randers FC og Brøndby IF besøger Farum Park de kommende to runder, og billetsalget er allerede i fuld gang. Vil du sikre dig plads til kampene, undgå billetkø på dagen og i øvrigt være med til at bakke op om drengene, så kan du allerede nu sikre dig billet HER! FC Nordsjælland – Randers FC
Mandag d. 30. september kl. 19:00 KØB DINE BILLETTER HER! FC Nordsjælland – Brøndby IF
Søndag d. 6. oktober kl. 19:00 KØB DINE BILLETTER HER HUSK: Du kan enten printe dine billetter hjemmefra, eller bestille via mail på smart-phone og scanne billetten direkte fra telefonen.