Billetinfo: Randers FC og Brøndby IF

Kategorier


Der er altid ekstra stemning i Farum Park, når Brøndby er på besøg – foto: Rie Neuchs

Billetinfo: Randers FC og Brøndby IF

Det gælder om allerede nu at sikre sig billet til de næste hjemmekampe i Farum Park

Landsholdspausen er ved at være forbi og Superligaen går ind i en spændende fase, der for FC Nordsjællands vedkommende byder på hjemmekampe mod bl.a. bronzevinderne fra Randers FC, storsatsende Brøndby IF og øjeblikkets tophold fra FC Midtjylland. Først skal udekampene hos FC Midtjylland og SønderjyskE overstås, men programmet for de følgende opgør er lagt fast, og det er allerede nu muligt at sikre sig billet til de spændende og vigtige hjemmekampe. Især til de første kampe mod Randers FC og Brøndby IF forventes der et solidt billetsalg online, så vil du sikre dig de bedst mulige pladser, er det en god idé, at købe billet allerede nu. Ved køb online er priserne altid de samme: 125,- for voksne og 50,- for børn. Uanset hvor i Farum Park, du helst vil sidde eller stå. Køber du i døren er prisen ved personlig betjening 145,- og 70,- for alle kampe. Kommende hjemmekampe: FC Nordsjælland – Randers FC
Mandag d. 30. september kl. 19:00 FC Nordsjælland – Brøndby IF
Søndag d. 6. oktober kl. 19:00 FC Nordsjælland – FC Midtjylland
Lørdag d. 26. oktober kl. 17:00 FC Nordsjælland – SønderjyskE
Lørdag d. 9. november kl. 17:00 KØB OG PRINT DINE BILLETTER HER!