Andreas L: Må være tålmodig

Kategorier


Andreas Laudrup her i aktion mod Randers fra sidste sæson – foto: boesenfoto.dk

Andreas L: Må være tålmodig

Andreas Laudrup ude med betændelsessygdom, og kan derfor ikke træne for tiden.

Som følge af en maveinfektion har Andreas Laudrup pådraget sig en ledbetændelsessygdom, der gør at han efter al sandsynlighed ikke kommer til at spille mere fodbold i 2013. Chef-fysioterapeut Hans Ørting fortæller: – Andreas kom tilbage fra Frankrig med en infektion, der havde udviklet sig til en ledbetændelsessygdom. Den gode nyhed er, at det som sådan ikke er en farlig sygdom og at alle kommer sig 100% efter forløbet. Den mindre gode nyhed er, at det typisk tager 4-6 måneder at komme igennem sådan et forløb. – Sygdommen, som er en reaktiv artrit giver sig udtryk i, at led hæver og i perioder føles stive på samme måde som gigt, og aktuelt er højre knæ og venstre ankel påvirket. Det betyder, at Andreas ikke har kunne træne i noget tid, og at han ikke kommer til det, før betændelsen er væk. – Vi er i samarbejde med en speciallæge på Københavns Privathospital i gang med et behandlingsforløb, hvor udviklingen følges tæt. Det er ikke muligt at sige, præcis hvornår Andreas kan træne med igen, men da han ikke har trænet i en længere periode, må vi erkende, at chancerne for at han kommer tilbage i dette efterår er små. Andreas Laudrup selv fortæller: – Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over situationen, for der er ikke noget, jeg hellere vil end at spille fodbold. Det er en hård tid og frustrerende ikke at vide præcis hvornår, man er klar igen. – Jeg håber, at kunne blive klar i løbet af efteråret, men det tager den tid, det tager og jeg må være tålmodig. Jeg ved bare, at jeg glæder mig til at komme tilbage og til at spille igen. – Nu gælder det om at holde fokus på at blive klar igen, og jeg har ikke rigtig lyst til at tale så meget mere om det, men når der er noget nyt kommer det selvfølgelig klubben, fortæller Andreas.