Åben træning i efterårsferien

Kategorier


Få nærkontakt med FC Nordsjællands spillere til Åben Træning tirsdag 15. oktober.

Åben træning i efterårsferien

Sæt kryds i kalenderen ud for tirsdag d. 15. oktober. Her vil FC Nordsjælland nemlig afholde den traditionelle Åben Træning, og i år bliver der skruet endnu mere op for hyggen og de underholdende indslag.

Programmet offentliggøres senere, men vi kan allerede nu afsløre, at der vil være masser af konkurrencer, aktiviteter for både de yngste og lidt ældre, straffesparkskonkurrence mod en FCN-keeper, autografseance, foto-muligheder, madboder, overraskende indslag og meget mere. Centralt er dog træningen, hvor cheftræner Hjulmand via håndfri mikrofon vil guide tilskuerne igennem en træningsdag for Superliga-holdet med alt, hvad dertil hører. Vi åbner for aktiviteterne om morgenen og træningen indledes kl. 10:30. Alle er velkomne, og er i en større gruppe, der gerne vil samlet ind og opleve dagen, kan i allerede nu kontakte info@fcn.dk for detaljer og information. Ellers er det bare om at følge med på fcn.dk, hvor vi løbende vil informere med detaljer om dagens program. Husk at du allerede nu kan sikre dig billet  til næste kamp i Farum Park: FC Nordsjælland – Randers FC mandag d. 30. september kl. 19:00. Køb dine billetter HER