Vingaard vil juble mod FCK

Kategorier

Vingaard vil juble mod FCK

Der er lagt op til lidt af et brag når FC København kommer på besøg i Farum Park på søndag.

Martin Vingaard skiftede før denne Superliga-sæson til FC Nordsjælland fra FCK, og nu kan FCN’s nummer 10 se frem til et opgør imod sine gamle holdkammerater, og Vingaard glæder sig da også til duellen. – Det bliver sjovt at skulle stå overfor min tidligere værelseskammerat Lars Jacobsen, min fynske kollega. Der er ingen tvivl om at det bliver spændende, og jeg håber meget at jeg kan trække mig sejrsrigt ud af den, fortæller Martin Vingaard med et smil på læben forud for opgøret på søndag. – Det er selvfølgelig specielt, fordi det er første gang at jeg skal spille mod min gamle klub. Det er en kamp jeg glæder mig rigtig meget til. Kampens betydning har fået en lidt anden dimension end de sidste par sæsoner, men det gør den ikke mindre spænende, siger Vingaard. Du kan høre mere fra Vingaard i videoen ovenfor. Der er kickoff kl.19.00 i Farum Park, og du kan læse hele programmet for dagen HER. Og du kan købe din billet HER.