Truppen til kampen mod FC Vestsjælland

Kategorier

Truppen til kampen mod FC Vestsjælland

– Vil se et top motiveret hold, fortæller Hjulmand dagen før kampen mod FC Vestsjælland i Farum Park.

FC Nordsjælland spiller søndag kl.11.00 i Farum Park mod FC Vestsjælland, og det er et revanchelysten FCN-hold som kommer på banen. – Der skal være så meget energi i den hævntørst vi har har ovenpå det slag vi fik mod Elfsborg. Det kan ikke skjules at det var et stort nederlag og det gjorde ondt. Men vi skal bruge den smerte til at ville revanchere os mod Vestsjælland. Jeg vil se nogle spillere som er top motiveret og hævntørstige for at hente tre point, fortæller Hjulmand. Der er lagt op til et større brunch arrangement i Farum Park, det kan du læse mere om HER. Og du kan købe din billet til kampen HER. Truppen til kampen mod FC Vestsjælland kl.11.00 i Farum Park: 28. David Jensen
32. Jannich Stoch
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
5. Anders ‘AC’ Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
33. Hakan Redzep
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg