Truppen til Elfsborg-kampen er klar

Kategorier

Truppen til Elfsborg-kampen er klar

Torsdag aften kan FC Nordsjælland spille sig videre til endnu et europæiske gruppespil.

FC Nordsjælland trænede onsdag formiddag for sidste gang inden den altafgørende kamp i Farum Park i UEFA Europa League kampen mod Elfsborgs. Torsdag kl.18.00 går det løs i forsøget på at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League. – Det her er en kamp af stor betydning og vi kan alle fornemme at det er noget ekstra, og jeg håber så sandelig at der er folk derude der finder vej til Farum Park. Det kan blive en speciel og magisk aften, hvor vi for anden år i træk kan komme i europæisk gruppespil, hvilket vil være fantastisk med så ung en klub, fortæller Hjulmand. Første opgør i det svenske blev 1-1, og det giver FC Nordsjælland det bedste udgangspunkt med et udebane mål, men kampen må betegnes som være helt åben stadig. FC Nordsjælland måtte i weekenden se bort fra en række af spillere, og det er stadig uvist hvorvidt de alle kan nå at blive klar til kampen i morgen. – Chancerne er der, vi står her dagen før og er lidt usikre på det præcis hvor det ender. Vi kommer til at udtaget 21 eller 22 mand. Vi skal se hvordan træningen i dag er forløbet, og hvordan de reagerer på at den træning der har haft. Nogle af dem er blevet testet godt med 100 procents aktioner, og nogle kigger nok ind lidt tidligere for lige at blive testet det sidste, fortæller cheftræneren forud for den vigtige kamp mod Elfsborg. Der er stadig billetter at fange til denne kamp i Farum Park, og hvis ikke du allerede planlægger et visit for at støtte FC Nordsjælland i Mission Gruppespil, så kan vi kun opfordre til det. Du kan købe din billet HER. Truppen til kampen mod IF Elfsborg torsdag den 29. august kl.18.00: 28. David Jensen
32 Jannich Storch
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
4. Conor O’Brien
5. Anders ‘AC’ Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
31. Mikkel Jensen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg