Truppen mod FC København

Kategorier


Morten Nordstrand scorede for FC Nordsjælland, sidst FCK gæstede Farum Park i foråret. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen mod FC København

FC Nordsjælland er klar til nyklassikeren i Farum Park, og de to holds øjeblikkelige placering gør bestemt ikke braget mindre spændende

Fire år i træk har FC Nordsjælland og FCK nærmest delt alle titler mellem sig, og de interne opgør er blevet den nye klassiker i dansk fodbold. Derfor er der også lagt op til et brag i morgen søndag kl. 19.00 i Farum Park, selv om Superligaen her fra den nye sæsons start pludselig er vendt på hovedet. Næppe mange havde forestillet sig de to hold i den tunge ende af tabellen efter tre spillerunder, men det gør bestemt ikke den interne dyst mindre spændende. Oliver Thychosen må siddde over med en mindre skade, som han pådrog sig i kampen i St. Petersborg, og Patrick Mtiliga skal testes i morgen. Efter dagens træning har FCN valgt følgende trup: Truppen på 21 mand til kampen mod FC København søndag den 11.august kl.19.00:

1. Jesper Hansen
28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
4. Conor O’Brien
5. Anders Christiansen
6. Lasse Petry 
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannesen
31. Mikkel Jensen
34. Emiliano Marcondes