Truppen klar til OB kampen

Kategorier

Truppen klar til OB kampen

FC Nordsjælland spiller søndag kl.13.00 mod OB i Superligaens sjette runde.

Sidste træning inden at FC Nordsjælland skal forsøge at hente tre point på Fyn er løbet af stablen, og trænerteamet har udtaget truppen til kampen i Odense. Der er flere overraskelser i truppen til søndagens kamp, da Patrick Mtiliga, Anders ‘AC’ Christiansen, Morten Nordstrand, Jens Stryger Larsen og Marioe Ticinovic alle bliver hjemme og restituerer ovenpå de mange kampe. Det giver tilgengæld plads Hakan Redzep og Johannes Ritter som begge er udtaget til Superliga-truppen for første gang og dermed kan få debut hvis de kommer på banen. OB har fået en fornuftigt start på Superligaen uden nederlag, og befinder sig lige nu på en femte plads i ligaen. Hjemme på Trefor-Park er det blevet til en sejr og en uafgjort. For FC Nordsjællands vedkommende er der revanche til gode, da de to første udekampe i denne sæson er blevet tabt til Esbjerg og AGF. Og sidste gang at FCN var på besøg i Odense tabte holdet 3-0 til et stærkt spillende OB-hold. FC Nordsjælland kommer fra en sejr i Superligaen i Farum Park over AaB, og i torsdags blev det til 1-1 mod ude mod Elfsborg. Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til kampen, og du kan høre fra Hjulmand i videoen ovenfor om hvilke overvejelser der er før kampen mod OB. Truppen til opgøret mod OB i Trefor-Park kl.13.00 lørdag den 25. august: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
4. Conor O’Brien
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
10. Martin Vingaard
21. Ivan Runje
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannesen
31. Mikkel Jensen
33. Hakan Redzep
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
Johannes Ritter (U/19)