Truppen klar til AaB kampen

Kategorier

Truppen klar til AaB kampen

– Jeg tror det bliver en fantastisk fodboldkamp. Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til opgøret i Farum Park mod AaB.

FCN-truppen har haft en hel uge uden kampe til at få spillet til at hænge endnu bedre sammen, og stemningen i truppen er postiv forud for opgøret mod Superligaens nuværende nummer tre. – Vi render bestemt ikke rundt med armene over hovedet, for vi har ikke vundet noget endnu, så vi er bestemt ikke tilfredse. Men vi har brugt ugen godt, nogle har hvilet lidt, og så har vi kunnet få bygget nogle sekvenser i vores spil ind, så vi glæder os til kampen nu, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan i videoen ovenfor høre mere fra cheftræneren om hans forventninger til kampen.

KØB DIN BILLET HER FC Nordsjælland kan glæde sig over at Kristian Lindberg igen er med i truppen efter han har siddet udenfor hele opstarten med en skade. Lindberg spillede i mandags med reserverne som vandt 5-0 over FCK. Med sidste weekends scoringer på hjemmebane blev det til ny klubrekord for FC Nordsjælland, da holdet nu har scoret i 15 Superliga-kampe i træk. FCN skal helt tilbage til 2.september 2012 for at finde sidste Superliga-kamp i Farum Park uden en scoring. Derudover har FC Nordsjælland kun haft et Superliga-nederlag siden marts 2012 i Farum Park. Så der burde være garanti for underholdning når der er kickoff kl.17.00. Du kan se programmet for hvad der sker inden kickoff HER. Hvis ikke du har fået købt din billet til kampen i morgen, lørdag, mod AaB så kan du gøre det HER. For medlemmer af FSN-samarbejdet, kan der findes information HER. Truppen til kampen i Farum Park kl.17.00 mod AaB: 35. Martin Hansen
28. David Jensen
2. Michael Jakobsen
4. Conor O’Brien
5. Anders ‘AC’ Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannesen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg