T-shirt med Nordstrands saks

Kategorier

T-shirt med Nordstrands saks

FCN Shoppen kan nu tilbyde T-shirts med Nordstrands himmelske saksesparks-træffer mod FC København.

Var du på stadion eller er du bare vild med Nordstrand og hans historiske vanvidsscoring mod FC København i søndags, så har du nu muligheden for at købe en T-shirt med det smukke saksespark. Morten Nordstrand har personligt signeret samtlige trøjer, så du får oven i købet en unik autograf fra kanonkongen selv. FCN Shoppen åbner i dag, onsdag, op for muligheden for at købe den T-shirt som Nordstrand står med på billedet nederst i artiklen. Kl.16.30 åbner FCN-shoppen, og du kan bliver ejer at denne historiske T-shirt for kun 149,-. I forbindelse med lørdagens Superliga-kamp i Farum Park mod AaB vil det tillige være muligt at sikre sig en plakat med det vanvittigt flotte billede. Har du ikke allerede nu sikret dig billet til kampen, kan du gøre det HER – køb og print hjemme, så du undgår billetkø. Billetterne koster kun 125,- for voksne og 50,- for børn under 18 år. Køber du i billetboden på dagen er prisen 145,- og 70,-.
Nordstrand med T-shirten, som du kan købe i shoppen – foto: fcn.dk