Stryger: Det er noget alle drømmer om

Kategorier


Jens Stryger Larsen – her i aktion for FCN mod FC Zenit – kan få debut på det danske A-landshold mod Polen i næste uge.

Stryger: Det er noget alle drømmer om

Jens Stryger Larsen er blandt landstræner Morten Olsens udvalgte til landskampen i Polen onsdag 14. august, og det kan give debut til FCN-spilleren

Jens Stryger Larsen er i øjeblikket i St. Petersborg for at forberede sig til Champions League kvalifikationskampen mod FC Zenit i morgen, og nyheden om landsholdsudtagelsen gav humøret et ekstra pift: – jeg er selvfølgelig både glad og stolt over udtagelsen. Det er noget, alle drømmer om. – Med både internationale klubkampe på højt niveau og landsholdsudtagelsen, må man sige, at det er gået hurtigt den seneste måned, og kan jeg oven i købet få spilletid, vil det være meget stort. – Lige nu er al koncentration dog om vores vigtige kamp onsdag mod FC Zenit, og så er der hjemmekamp mod FCK i weekenden. Mange store opgaver, men jeg tager dem én af gangen og glæder mig over udviklingen og de store udfordringer, siger Jens Stryger Larsen.