Stokholm vil se dit bedste fan-billede

Kategorier


Det handler om at fange et af de helt rigtige øjeblikke og uploade billedet til vores Facebook side – foto: Rie Neuchs

Stokholm vil se dit bedste fan-billede

Anføreren vil have alle fans til at forene deres bedste øjeblik i Farum Park til torsdagens kamp mod Elfsborg med et billede.

Forhåbentlig vil det blive en kamp som går over i historien, hvis FC Nordsjælland spiller sig i endnu et europæisk gruppespil, og derfor burde der være mulighed for at fange nogle helt specielle øjeblikke før, under og efter kampen. Anfører Nicolai Stokholm vil kåre det bedste billede mandag den 2.september, så det handler om at ramme det helt rigtige pletskud med den rette stemning. Der er nemlig mulighed for at vinde en signeret Jores Okore trøje, som den nuværende Aston Villa-spiller, spillede sine sidste kampe i for FC Nordsjælland. Alt hvad du skal gøre er at finde vej til FC Nordsjællands Facebook side og uploade dit bedste fan-billede fra kampen mod Elfsborg. Du kan gøre det HER. Deltag HER! Upload direkte via mobil fra stadion: Send en mail fra din mobil til europaleague@meltwaterrise.com. Herefter modtager du straks en mail med et link, der blot skal bekræftes, og du kan uploade dit bedste fan-billede. Mandag den 2.september vil Nicolai Stokholm sammen med FCN TV se de mange billeder igennem, og finde vinderen. Vinderen vil blive annonceret på Facebook og FCN TV.
Du kan blive vinderen af den trøje som Okore benyttede i de sidste par kampe for FC Nordsjælland – foto: Boesenfoto.dk