Stokholm: Jeg har et ansvar for at vi præsterer

Kategorier

Stokholm: Jeg har et ansvar for at vi præsterer

Anfører Nicolai Stokholm vil gerne snart have tre point ind på kontoen, og det håber han sker når AaB på lørdag kommer på besøg i Farum Park.

FC Nordsjælland spillede søndag 2-2 mod FC København i en kamp, hvor det godt kunne være blevet til tre point. – Vi følte, at vi godt kunne have fået mere ud af det mod FCK, men når du er bagud to gange, så må vi leve med krydset. Men jeg synes virkelig at der er blevet arbejdet godt til træning og det er tydeligt at folk er klar og vi tørster efter at få den her sejr, fortæller Nicolai Stokholm. 37-årige Stokholm har altid været spilleren der gik forrest, og de sidste par kampe uden sejr har også taget hårdt på midtbanestyrmanden, men han glæder sig nu over at spillet er ved at være på rette vej. – Jeg har følt et kæmpe ansvar som anfører for at få tingene til at fungere både på og udenfor banen. Vi har haft mange udskiftninger og mange nye, det skal dog på ingen måde være undskyldningen, for vi har også fået gode spillere ind, og det handler om at få spillet til at fungere både til træning og kamp. Når det ikke sker, så bliver man lidt irriteret, men jeg kan mærke at vi er på rette vej og jeg tørster også efter en sejr, fortæller anføreren forud for lørdagens hjemmekamp kl.17.00 mod AaB i Farum Park. FC Nordsjælland afholder kickoff for Furesø kommunes idrætsdag, så der vil være 16 af kommunens idrætsklubber på plads ved C1-C2, hvor de vil præsenterer sig selv og dele information ud. Derudover er der åbent i FCN-baren fra kl.15.00. Du kan læse meget mere om hvad der sker på en kampdag HER. Du kan købe din billet eller bruge din voucher kode HER.