Stokholm: Glæder mig til Beckmann og Kevin

Kategorier


Stokholm ser frem til gensynet med Beckmann og Stuhr Ellegaard – foto: fcn.dk

Stokholm: Glæder mig til Beckmann og Kevin

Med lodtrækningen af de svenske mestre følger også to danske spillere med, og de har begge en fortid i FC Nordsjælland.

Kevin Stuhr Ellegaard og Mikkel Beckmann har begge en fortid i FC Nordsjælland, og Beckmann senest, da han forlod FCN i vinters for at drage til Cypern, men er altså fornylig er endt i det svenske. Nicolai Stokholm: – Det er fedt, at vi skal møde de to drenge, det er helt sikkert sjovt og det giver noget ekstra at vi får fornøjelsen af to danskere. De havde begge en god tid her, og Beckmann var jo en vigtig spiller da han spillede for os. Nu håber jeg på at han lige skal bruge lidt tid på at komme i form, så han ikke er alt for ond ved os, siger Stokholm med et smil. – Det bliver en svær kamp, men også en kamp hvor vi har en større chance for at gå videre end de andre hold vi har trukket det sidste stykke tid. Vi har mødt dem før i en testkamp, og så dem også mod Horsens i sidste sæson. Så vi kender dem ganske fint, og det er et hold som vi kan slå, hvis vi kommer op i niveau, fortæller anføreren. Der kommer mere information omkring billetsalg på mandag.