Stærk FCN-fanopbakning i Borås

Kategorier


FCN-spillerne på vej ud mod hjørnet af Borås Arena for at takke de mange medrejsende fans for en særdeles lydhør opbakning gennem hele den svære udekamp.

Stærk FCN-fanopbakning i Borås

Stor støtte til FCN i udekampen mod IF Elfsborg, og det skal helst eksplodere helt i Farum Park til afgørelsens halvanden time på torsdag.

Trommerne stod klar udenfor Farum Park Sports- og Konferencecenter, og FCN fans i alle aldre stimlede stille sammen i venten på den bus, der de næste 14 timer skulle stå for transport frem og tilbage til den vigtige udekamp mod IF Elfsborg i Borås højt oppe i Sverige. Sådan så det ud i torsdags kl. lidt i 13.00 foran Farum Park, og fcn.dk tog plads i den ene bus med 50 af de op mod 150 fans, der tog turen til Borås for at støtte tigrene. Humøret var højt hele vejen, og da alle var retur ca. kl. 3 om natten, var det med en god oplevelse i bagagen. Alle fans havde i den grad leveret varen på Borås Arena, og FCN-spillerne havde kvitteret for støtten med en koncentreret og stærk indsats, der med 1-1 som resultat giver en god chance for samlet succes i returkampen på torsdag kl. 18.00 i Farum Park. Her har spillerne brug for endnu mere støtte og en nærmest eksplosionsagtig stemning, så det også kan lykkes at tage det sidste skridt ind i Europa League gruppespillet. De 150 supportere i Borås skal blive til mange tusinde stemmer i Farum Park. Det fortjener både spillerne og de fans, der tog den lange tur til Borås. De skal nok være der for at slå takten an igen. Her er lidt glimt fra turen:
Første pit-stop i Sverige på en rasteplads til lidt strækken ben efter tre af den fem timer lange tur.
Efter en problemfri tur var vi fremme i Borås, så der også blev tid til at se lidt på bylivet i det svenske.
Så er kampen igang på Borås Arena, og FCN-fansene giver for alvor lyd fra sig.
Nu går det rigtigt godt. Morten Nordstrand har scoret og måltavlen viser 1-0 til FCN.
Der er fløjtet af, og fansene kan begynde at pakke trommer og alt det øvrige udstyr sammen.
Med resultatet 1-1 er stemningen fortsat høj, før bussen igen sætter kurs mod Farum.
Dynamo-drengene her har sunget for i et hav af slagsange, og de var meget tilfredse med turens forløb: – Det har været en fed away. En af de allerbedste og på nogle måder bedre end turen til London i december. Der var super stemning, og alle fans var på hele tiden. Lidt ærgerligt selvfølgelig, at vi ikke vinder, men det bliver en god tur hjem, og så må vi gøre arbejdet færdigt i Farum Park på torsdag, lød det fra de trætte men glade forsangere.