Spil med FC Nordsjælland på mobilen

Kategorier


Vil du overtage Hjulmands rolle, så læs mere nedenfor – foto: Rie Neuchs

Spil med FC Nordsjælland på mobilen

Nu har du mulighed for selv at bestemme hvem der skal starte inde for FC Nordsjælland, så hvis du vil overtage Hjulmands job, så skal du læse mere nedenfor.

Superligaen har nemlig lanceret en fodbold-app, som giver dig mulighed for at spille din egen sæson – selvfølgelig med FCN. Er det Morten Nordstrand eller Martin Vingaard der skal spille helt på toppen og hvem skal styrer slaget på midtbanen? Det har du nu selv muligheden for at kontrollere med den nye app fra Divisionsforeningen. FLICK[BALL] er navnet på den nye app, og den kan downloades til alle Apple- og Android-enheder, den koster 19,- kroner at downloade og giver adgang til eget hold, du kan spille kampe og straffesparkturneringer. Tilkøber du turneringsmodulet for 19,- kr., er der mulighed for at spille alle 33 runder i Superligasæsonen 2013/14. Hver gang spillet købes går der 30% af indtjeningen til den klub som du har valgt at spille med. Du kan HER se en introduktion til FLICK[BALL]. Du finder SUPERLIGA FLICK[BALL] til Android ved at klikke her. iOS-versionen finder du ved at klikke her.