Skadesstatus

Kategorier


Kristian Lindberg fik comeback på reserveholdet i går, hvor han fik en halv times kamptræning i 5-0 sejren over FCK. (Arkivfoto: Boesenfoto.dk)

Skadesstatus

FC Nordsjælland og trænerteamet er i fuld gang med at lægge puslespillet omkring truppen, men det er fortsat ikke alle brikker, der er i spil.

Således er flere fortsat ude af billedet til de nærmeste kampe mens andre enten er tilbage eller er tæt på at kunne træne fuldt med. Skadesstatus: Oliver Thychosen fik en forstrækning i hoftebøjeren i kampen mod FC Zenit. Genoptræningen vil tage 4-6 uger. Kasper Lorentzen genoptræner fortsat efter planen, men der vil forsat gå nogen tid, før han er klar til kamp. Uffe Bech er under genoptræning, men vil sandsynligvis kunne indgå i holdtræning indenfor de kommende uger. Patrick Mtiliga fik en mindre forstrækning i baglåret mod AGF, men er tilbage på banen med holdet og kan snart træne fuldt med igen. Søren Christensen døjer med lyskenproblemer og arbejder fortsat på at komme tilbage på banen. Han deltager i let og individuel træning. Andreas Laudrup har fortsat led-problemer efter sin infektionssygdom. ”OG”  har haft en overbelastningsskade og skal fortsætte sin aflastningstræning i endnu to uger, før han kan begynde genoptræningen. Kristian Lindberg deltager fuldt ud i træningen nu og fik i går comeback i reserveholdskampen, så han er spilleklar igen. Anders ”AC” Christiansen er kommet stærkt tilbage efter sommerens mindre operative indgreb, men både han og Nicolai Stokholm har døjet med lidt symptomer på overbelastning, så de træner pt. ikke med holdet i fuldt omfang. Begge forventes klar til weekendens kamp mod AaB i Farum Park. KØB OG PRINT DINE BILLETTER TIL OPGØRET MOD AAB HER!