Reserverne spiller mod FC København

Kategorier


Redzep i midten er reservernes topscorer med to mål – foto: fcn.dk

Reserverne spiller mod FC København

FC Nordsjælland tager igen hul på reserveholdsturneringen når der kl.13.00 spilles mod FC København på Peter Bangsvej.

FCN har spillet to kampe indtil videre, det har givet en sejr og et nederlag. 4-0 hjemme over AB, og et 2-0 nederlag ude mod FC Vestsjælland. Det samme point antal gør sig gældende for FCK’erne, som også har spillet to kampe. For FC Nordsjællands vedkommende er det glædelig at Kristian Lindberg er med i truppen efter sin skade, ellers består truppen hovedsagligt at klubbens unge talentfulde spillere. Hakan Redzep er FCN’s topscorer efter de første to kampe. Den unge spillere står noteret for to mål indtil videre. Du kan i aften læse om hvordan det er gået for de unge reserver når du på fcn.dk kan finde referat og reaktioner fra kampen. Truppen til reserveholdskampen mod FC København kl.13.00 på Peter Bangsvej: David Jensen
Jannich Storch
João Pereira
Issah Kamal
Lasse Petry
Hakan Redzep
Andreas Maxsø
Nicolai Johannessen
Kim Aabech
Kristian Lindberg
Emiliano Marcondes U19
Mads Pedersen U19
Mads Danekilde U19
Mikkel Song Hansen U19
Mathias Jensen U19
Souheib Dhaflaoui U19
Rasmus Johansson U19