Pascal Gregor: Nervøs på den gode måde mod Zenit

Kategorier


Pascal Gregor er Arsenal-fan, så det var meget specielt for ham mod FC Zenit at spille overfor den tidligere Arsenal-angriber Andrey Aeshavin. (Foto: Boesenfoto.dk)

Gregor: Jeg var nervøs på den gode måde mod Zenit

Kun 20-årige Pascal Gregor havde ikke regnet med så meget spilletid, men han er opsat på at bevise, at han er klar til det.

Selv om Pascal Gregor i foråret stadig var U/19 spiller blev han rykket op på Superligaholdet i sæsonens sidste fem kampe og stod med en sølvmedalje om halsen efter sidste kamp mod Esbjerg. Nu er en ny sæson i gang, og igen er Pascal Gregor blevet en central brik i FC Nordsjællands forsvar. Han kom på banen efter godt en halv time i Esbjerg og har spillet uafbrudt siden. Også hele Champions League kvalifikationskampen mod mægtige FC Zenit: – Jeg havde slet ikke regnet med spilletid i foråret, men jeg havde selvfølgelig håbet på at få chancen på et tidspunkt. Det var en stor oplevelse for mig at blive rykket op på Superligaholdet, men jeg følte også et vist pres, indtil vi havde sikret sølvet med sejren over OB. Derefter var det en ren fornøjelse og meget specielt for mig at modtage en sølvmedalje som 19-årig. – Jeg satsede på at bruge kampene til at vise, at jeg er klar til Superligafodbold, og heldigvis har jeg også fået chancen her i de første kampe i den nye sæson. At jeg også blev valgt til at starte inde mod FC Zenit var lidt overvældende, men jeg var nervøs på den gode måde op til kampen, siger Pascal Gregor. Han er Arsenal-fan, og der var derfor ekstra specielt, at han kom til at spille direkte overfor den russiske landsholdsangriber og tidligere Arsenal-spiller Andrey Arshavin i den tremands bagkæde, som FCN benyttede i den kamp: – Som Arsenal-fan gennem mange år har jeg jo fulgt Arshavin, så det var da lidt overvældende at stå overfor Zenits verdensnavne. Hulk fulgte jeg også nøje i TV under Confederations Cup, men det var mest Arshavin og Danny, der spillede i min side. – Jeg synes, det fungerede fint med os tre i bagkæden, og jeg synes også, at den formation gav os lidt ekstra muligheder i offensiven, lyder det fra Pascal Gregor. Han fik ikke byttet trøje med Arshavin, for allerede i første halvleg tog han pynten så meget af den russiske stjerne, at Arshavin udgik i pausen. – Den udlægning lyder fin. den tager jeg gerne kredit for, kommer det med et grin fra Pascal Gregor, der lige er blevet 20 år og er klar til nye udfordringer: – Jeg har ingen langsigtede mål men tager mest én kamp af gangen. Mit mål lige her og nu er at vise, at jeg er klar til opgaverne og prøve at sikre mig en fast plads på holdet. Jeg ved dog godt at konkurrencen er stor på holdet, og den er ikke blevet mindre af at Michael Jakobsen er komme ind på holdet. Men jeg er stadig ung, og skal bare suge til mig og gøre mit bedste når jeg får chancen, siger Pascal Gregor, der også er med i truppen til dagens kamp mod AGF.