Mtiliga: Skal vise vilje og mod nu

Kategorier

Mtiliga: Skal vise vilje og mod nu

Venstrebacken vil se en forandret FC Nordsjælland hold mod FC Vestsjælland på søndag.

Efter det skuffende nederlag til Elfsborg torsdag aften var humøret stadig ikke helt i top fredag morgen til træningen i Farum Park. – Der er en rigtig dårlig følelse i kroppen og vi er sindsygt skuffet over ikke at udnytte den store mulighed for igen at komme til at spille europæisk gruppespil, fortæller Mtiliga og forsøger at vende blikket mod søndagens opgør i Farum Park. – Vi skal have skyllet denne her dårlige smag ud af munden og så skal vi ud og vise noget vilje og mod. Vi skal tilbage til grundprincipperne, det er ikke nok bare at få spillet til at fungere nu, siger Patrick Mtiliga. Det er altså søndag kl.11.00 at FC Nordsjælland spiller mod FC Vestsjælland i Farum Park. Det er første gang i Superligaens historie at der bliver afviklet en kamp kl.11.00. Der er lagt op til den helt store brunch dag i Farum Park, du kan læse mere om det HER.

Og du kan købe din billet til kampen HER.