Mød FC Nordsjællands fotografer

Kategorier


Foto: Boesenfoto.dk

Mød FC Nordsjællands fotografer

FC Nordsjællands kampe dækkes intensivt af både danske og internationale medier, men vi har også selv nogle dygtige fotografer tilknyttet, som tager nogle af de absolut bedste skud.

Vi benytter billederne i forskellige sammenhænge, men der er mange flere, hvor de kommer fra. Taget både i FC Nordsjælland-regi, men også nogle lækre billeder taget i andre sammenhænge. Michael Boesen Michael Barrett Boesen er freelancefotograf og har været fast på sidelinjen for FC Nordsjælland siden 2007. Michael tager ifm FCN-kampene primært de skarpe actionbilleder og af alle FSN-klubbernes forkampe. Hvis du vil se mere af Michaels arbejde, som også dækker meget andet end sport, så tag et kig forbi hans hjemmeside på boesenfoto.dk, hvor du også kan booke ham til egne arrangementer. Michael er bl.a. manden bag disse perler:
Michael Boesen fangede Morten Nordstrands saksespark i den perfekte vinkel – Foto: Boesenfoto.dk
Jubel blandt FCN-spillerne efter ‘OG’ har scoret et flot mål – foto: Boesenfoto.dk Rie Neuchs Freelancefotograf med egen virksomhed på 5. år. I fodboldbranchen har Rie været benyttet af flere klubber og arbejder samtidig med kampagner for DBU. Hun laver meget andet end fodbold, bl.a. portrætter og reportager for magasiner og virksomheder, samt en del mere kommercielt fotografi. For FCN laver Rie primært billeder i forbindelse med arrangementer, i lounger og på ture, samt de billeder, hvor atmosfære, følelser, fans og gnisten er i centrum. Du kan se flere af Ries værker og læse om livet som fotograf på hendes fotoblog rieneuchs.dk. Rie står bag nedenstående pragtskud – og en hel masse mere.
Mange forskellige billeder taget af Rie Neuchs


Foto: Rie Neucs
Er du interesseret i nogle af de billeder, de to fotografer har taget i forbindelse med FCN’s arrangementer kan du kontakte dem via press@fcn.dk eller direkte. Er du interesseret i nogle af fotografernes andre værker, eller har du selv brug for en dygtig fotograf, er du naturligvis velkommen til at kontakte de to direkte via deres hjemmeside.