Michael Jakobsen: Vi skal smadre igennem

Kategorier


Jakobsen i din debut mod FC Zenit og Hulk – foto: Boesenfoto.dk

Michael Jakobsen: Vi skal smadre igennem

Forsvarsspilleren glæder sig til opgøret mod FC København, en kamp hvor han håber på mange tilskuere.

– Det bliver rigtig sjovt at spille i mod FCK, det er en kamp, som vi meget gerne vil vinde. Vi savner tre point, og det vil være virkelig dejligt med en sejr over FCK. Vi skal ud og smadre igennem, man kan lidt sige at det er med livet som indsats, hvis man tænker i fodboldterminologi, fortæller Michael Jakobsen. Forsvarsspilleren har været i FC Nordsjælland i godt 14 dage, og fik sin debut i mod FC Zenit i Farum Park. – Det har været en lidt hektisk start med mange kampe, men fantastisk rart at få spilletid igen. Det håber jeg selvfølgelig forsætter, men gerne snart med nogle point. Det er ikke sådan at vi taber modet fuldstændig hvis ikke vi skulle slå FCK, fordi vi ved at det kræver tid og mange timer på træningsbanen for at få det til at fungere optimalt som hold, siger Michael Jakobsen. Der er kickoff kl.19.00 i Farum Park, og du kan se programmet for dagen HER, og dine billetter kan du købe HER.