Martin H.: Vi skal bevise vores kvalitet mod Zenit

Kategorier


Martin Hansen med en god redning for snuden af Hulk – foto: Boesenfoto.dk

Martin Hansen: Vi skal bevise vores kvalitet mod Zenit

Efter lørdagens pauvre indsats mod AGF, så kan FC Nordsjælland se frem til endnu en Champions League kvalifikations kamp mod FC Zenit.

FC Nordsjælland flyver tirsdag morgen af sted til Skt.Petersborg, hvor der venter en svær kamp på Petrovsky Stadium. FC Zenit drog fra Farum Park med en 1-0 sejr i bagagen og der er ingen tvivl om at det kræver en præstation af de helt store hvis tigerne skal have en chance mod den russiske bjørn. FCN-keeper Martin Hansen har dog ingen planer om at lægge sig ned inden kampen er sparket i gang. – Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse efter kampen i Farum Park, hvor vi havde mange muligheder for at score. Både i spillet og på standard-situationerne var vi godt med, faktisk havde vi 10 hjørnespark og der skal ikke meget til før at man får scoret på dem. Det er selvfølgelig ingen tvivl om at det bliver rigtig svært, og det vil nok være lidt af en sensation hvis vi går videre, men det er det vi går efter, siger Martin Hansen. FC Zenit St. Petersburg er klare favoritter til kampen, og derfor bliver det svært for FC Nordsjælland at gå videre samlet. – Det er lidt som en bonuskamp at skulle spille, og det er bare rart at den falder så kort tid efter vi har spillet i Århus. Vi har brug for at bevise at vi kan være med på det her niveau og har kvaliteten. Det vi har vist i Superligaen er langt fra FCN-standard, og vi skal nu vise at vi har kvaliteten både i de europæiske kampe og i Superligaen. Vi skal levere hver gang, og det skal blive bedre. Vi arbejder sindssygthårdt på træningsbanen for at nå det, siger Martin Hansen, som ikke selv kunne spille i kampen mod AGF, men nu melder sig klar igen. – Jeg vrikkede rundt på anklen da jeg reddede en afslutning til træning, og det betød desværre at jeg ikke kunne spille i lørdags. Jeg var på banen i går søndag, og har meldt mig klar til at spille, hvis der er brug for mig, så må vi se hvad trænerteamet vælger. Anklen er blevet scannet, og der var ikke noget galt udover hævelsen og den smerte jeg har nu, så det er bare om at komme i sving igen, fortæller FCN-målmanden. FC Nordsjælland spiller onsdag kl.18.00, dansk tid, påPetrovsky Stadium og 3+ sender kampen.