Mark Gundelach udlejes til SønderjyskE

Kategorier


Mark Gundelach har spillet 52 kampe med tigeren på brystet, siden han debuterede på Superligaholdet som 16-årig.

Mark Gundelach udlejes til SønderjyskE

FC Nordsjælland udlejer Mark Gundelach til SønderjyskE for resten af sæsonen.

Sportsdirektør Jan Laursen udtaler: – Med den forholdsvise brede trup vi har pt., så er det kun naturligt at nogle spillere vil have bedre af nye udfordringer for at opnå mere spilletid. Gundelach er en fleksibel spiller som vi er rigtig glad for, men vi har også fuld forståelse for at Gundelach pga. den øgede konkurrence vi har fået i truppen, ønsker at prøve sig af i SønderjyskE, hvor vi glæder os til at følge ham. Mark Gundelach selv fortæller: – Jeg er rigtig glad for FC Nordsjælland og de mange store oplevelser og triumfer vi har haft de senere år, men jeg føler, det er det rigtige tidspunkt at prøve mig af i nye omgivelser for at få mere spilletid. Og jeg både håber og tror, at jeg kan gøre netop det i SønderjyskE – både på det personlige plan og som spiller. Håbet er selvfølgelig at få en masse spilletid på et hold, der også meget gerne vil spille positiv fodbold, og som har gjort meget for at få mig tilknyttet i den kommende periode. Mark Gundelach har spillet 52 kampe for FC Nordsjælland og scoret to mål.