Kun ét point til U/17 og U/19

Kategorier

Kun ét point til U/17 og U/19

FC Nordsjælland tabte 0-2 til HB Køge i U/19 Ligaen, mens det blev til 1-1 mellem de to klubber i U/17 Ligaen

U/19 Liga: FCN-HB Køge 0-2 (0-1) FC Nordsjælland startede fint og skabte og et par gode muligheder i de første minutter, men så faldt niveauet langsomt, og der blev lavet afgørende fejl. FCN lavede blandt andet straffe, men slap dog med skrækken i første omgang, da Lasse Gram i målet reddede. Det gik dog alligevel galt for FCN-forsvaret efter et kvarter, hvor man ikke fik clearet bolden rigtigt efter et frispark, og HB Køge bragte sig foran 1-0. FCN åd sig igen godt ind i kampen, men det blev nærved og næsten hele tiden. Efter pausen koncentrerede HB Køge sig om at forsvare føringen og gjorde det godt og med stor fysik, hvilket frustrerede FCN-spillerne en del. De unge tigre broderede for meget foran gæsternes mål og fik sjældent sat afslutning på angrebene. Og da HB Køge i det 72. minut fik øget føringen til 2-0, og Mikkel Luimes lidt efter fik sit andet gule kort, blev det for svær en opgave for FCN. – Vi havde bolden meget men manglede hele tiden lige det sidste foran deres mål. Lidt for meget småspil i stedet for afslutninger. Men HB Køge er også et rigtig godt hold, og vi må bare rejse os igen, lyder det fra cheftræner for U/19 Peter Feher. U/19 spiller pokalkamp i Frederikssund i morgen aften, og næste ligakamp er 14. september hjemme mod FCM. U/17 Liga: FCN-HB Køge 1-1 (1-0) FC Nordsjælland spillede frisk til fra start og fik belønningen allerede i det 14. minut, da Daniel Skov sendte en perfekt dybdestikning frem til den meget bevægelige angriber Troels Cilius Nielsen. Han tog bolden fint til sig, trak sig smart fri af sine oppassere og scorede til 1-0 med et godt skud. Troels Cilius Nielsen var på spil flere gange i 1. halvleg, men det lykkedes desværre ikke FCN at score yderligere, mens holdet havde momentum. Efter den gode 1. halvleg dalede spillet en del i kvalitet for FCN. HB Køge gik længere frem og lagde pres på efter pausen, men FCN holdt stand indtil otte minutter før tid, hvor gæsterne i en situation, der lugtede af offside, fik fastholdt presset og scoret på en ripost til 1-1, der blev slutresultatet. FCN U/17 spiller pokalkamp i Værløse torsdag 5. september som næste opgave.