Jradi scorede for U/21-landsholdet

Kategorier


Jradi slukker tørsten efter en varm sommertræning – foto: fcn.dk

Jradi scorede for U/21-landsholdet

FC Nordsjælland-spilleren leverede et godt indtryk på det danske U/21-landshold med sin scoring og gode præstation.

Tirsdag var der tre FCN-spillere med på U/19-landsholdet, og onsdag aften var det så Jradi’s tur til at repræsentere FCN på de danske landshold. Det skete da Bassel Jradi kom på banen efter 53 minutter til fjerde landskamp på det ypperste ungdomslandshold. FCN’s nummer 25 skulle ikke bruge lang tid på banen før han efter godt opspil fra danskerne sparkede en bold fladt i målet med en afslutning udenfor feltet. Et godt boost til Jradi, som nu kan notere sig selv for to mål i fire U/21-landskampe. Jens Stryger Larsen var med A-landsholdet i Polen, men det blev altså ikke til spilletid for Stryger, som var med for første gang på det danske A-landshold.  Jesper Hansen som forleden dag skiftede FCN ud med franske Evian, kom heller ikke på banen. Stryger er allerede tilbage i Farum til træning, mens Jradi er retur til træningen i morgen, og begge indgår på lige fod med de andre frem imod opgøret på lørdag mod AaB kl.17.00 i Farum Park. Hvis ikke du har sikret dig billet til den kamp, så kan du gøre det HER.