Jradi: Fedt med U/21 landsholdet

Kategorier

Jradi: Fedt med U/21 landsholdet FC Nordsjælland-spilleren er igen blevet udtaget til det danske U/21-landshold. Bassel Jradi skiftede til FC Nordsjælland før denne sæson, og skridtet fra 1.division og til Superliga har været noget hårdere end Jradi i første omgang forventede. – Det er selvfølgelig svært når man ikke har fået så meget spilletid, men jeg bestemt heller ikke regnet med at komme her og være fast mand fra starten af, jeg ved godt at det vil tage tid, men det er noget som man skal vende sig til, fordi jeg har været vant til at spille hver gang og være en af profilerne. Det er noget jeg lærer meget af og forsøger bare at suge til mig, siger Jradi. Alligevel har den unge talentfulde offensive spiller gjort sig bemærket til at være med omkring U/21-landsholdet. – Det er fedt at være med omkring U/21-landsholdet, jeg synes det er et rigtig godt hold vi har, og det er nogle spændende kampe på højt niveau. Det er ikke mere end 1 år og tre måneder siden at jeg rykkede ned i Danmarksserien med B93, nu står er jeg på U21-landsholdet og spiller i FC Nordsjælland, det er virkelig stort, fortæller Jradi. Jradi deltog torsdag i FC Nordsjællands nederlag til Elfsborg og i sidste weekend mod OB, begge gange med to gode indhop, og Bassel Jradi føler da også at det begynder at gå den rigtige retning forud for søndagens opgør mod FC Vestsjælland. – Vi skal have de aggressioner ud som vi har efter kampen mod Elfsborg, det gjorde ondt, men de aggressioner som vi har derfra skal gå ud over Vestsjælland, siger Jradi. Du kan købe din billet til kampen mod FC Vestsjælland HER. Der er kickoff allerede kl.11.00.