Jens Stryger kan få debut på A-landsholdet

Kategorier


Jens Stryger Larsen startede hos FC Nordsjælland for en måned siden, og nu står han foran en mulig debut på Danmarks A-landshold.

Jens Stryger kan få debut på A-landsholdet

Målmand Jesper Hansen og Jens Stryger Larsen er blandt Morten Olsens udvalgte til landskampen i Polen onsdag 14. august

Landstræner Morten Olsen har netop på et pressemøde offentliggjort sin udvalgte trup til venskabslandskampen i Polen onsdag 14. august, og FC Nordsjælland er repræsenteret med to spillere. Det er målmand Jesper Hansen og nytilkomne Jens Stryger Larsen. De kan begge få debut på A-landsholdet, hvis de kommer på banen i Polen. Jesper Hansen har været med omkring landsholdet mange gange, men han har indtil videre kun fået lov at vogte buret i Ligalandsholdskampe. Den rigtige A-debut mangler FCN-keeperen stadig. Jens Stryger Larsen har en hel stribe U-landskampe i bagagen, og han var også med omkring A-landsholdet allerede i juni til venskabskampen mod Georgien og den katastrofale kamp mod Armenien, men Jens Stryger Larsen kom ikke på banen i nogen af dem. Siden er han skiftet fra Brøndby til FCN, og måske kan kampen i Polen blive Jens Stryger Larsens debut på A-landsholdet. En anden af de nye i FC Nordsjællands trup er også kommet med i landsholdssammenhæng. Det er Oliver Thychosen, der har fået valg til Danmarks U/21 landshold. Oliver Thychosen er ligesom Jesper Hansen og Jens Stryger Larsen i øjeblikket i St. Petersborg, hvor de forbereder sig til Champions League kvalifikationskampen mod FC Zenit i morgen aften kl. 18. Se hele landsholdstruppen ved at KLIKKE HER