IF Elfsborg-FC Nordsjælland på 3+ og nettet

Kategorier


FCN-fans kan følge udekampen på TV3+ og tv3sport.dk

IF Elfsborg-FC Nordsjælland på 3+ og nettet

Når FC Nordsjælland torsdag aften skal kæmpe for det bedst mulige udgangspunkt i Europa League Play Off-runden, kan kampen følges på Tv3+ og på tv3sport.dk

Opgøret fløjtes i gang kl. 20:00, og da Esbjerg fB’s kamp mod St. Etienne starter kl. 19, vil der være overlap mellem første halvleg i FC Nordsjællands kamp og anden halvleg af Esbjerg fB’s opgør. Det betyder, at IF Elfsborg-FC Nordsjælland kan følges som beskrevet herunder: Første halvleg: Live højdepunkter fra kl. 19:00 på Tv3+ sideløbende med anden halvleg af Esbjerg fB’s kamp mod St. Etienne. Anden halvleg: Live på Tv3+ Hele kampen kan desuden følges live – gratis – på tv3sport.dk, som altså live-streamer opgøret i sin fulde længde. Billetter til den altafgørende returkamp kan købes HER.