Hjulmand: Et nederlag, der gør ondt

Kategorier

x

Hjulmand: Et nederlag, der gør ondt

– Vi havde ikke niveau i dag til at udfordre et hold som FC Zenit, konstaterer FC Nordsjællands cheftræner

Det var en meget skuffet og nøgtern Kasper Hjulmand, de gjorde status efter lussingen på 0-5 i St. Petersborg: – Er ærgerlig oplevelse, hvor vi taber til et klart bedre hold. Vi havde muligheder men står alligevel tilbage med et nederlag, der gør ondt. Og så havde vi endda indtryk af, at de havde et niveau eller to mere. Vores niveau var slet ikke højt nok til at kunne udfordre sådan et hold i dag. Nu skal vi bearbejde det her nederlag de næste par timer, og så skal vi se frem mod søndagens kamp mod FCK, som bliver endnu en stor udfordring for os, lød det fra FC Nordsjællands cheftræner lige efter nederlaget i St. Petersborg. Hele FCN-truppen sætter straks kurs mod Danmark og vil allerede i morgen formiddag være ude at træne i Farum Park med henblik på søndagens Superligakamp og for at løsne musklerne op.