Hjulmand: En lige kamp mod Elfsborg

Kategorier


Spændende svensk lodtrækning til FCN – foto: Rie Neuchs

Hjulmand: En lige kamp mod Elfsborg

FC Nordsjælland fik fredag fornøjelsen af de svenske mestre IF Elfsborg i Europa League Playoff kampene.

Cheftræner Kasper Hjulmand: – Det er en god modstander, svenske mestre, som er godt spillet sammen. De er midt i sæsonen, så deres spillemæssige form er god og de er langt med deres hold. Det er også et hold vi kender godt, og som vi har mødt før i testkampe. Det bliver en meget lige dyst, hvor vores chancer er gode for at kunne gå videre, fortæller Kasper Hjulmand og ser frem til at skulle møde to danske kollegaer. – Det er selvfølgelig sjovt det er en dansk-svensk dyst, og vi kender jo Beckmann og Kevin Stuhr godt fra den tid de har haft her hos os. Så det kan forhåbentlig give lidt ekstra til kampen at vi får besøg af nogle af vores gamle spillere, siger cheftræneren. Billetsalget til kampen åbner kl.12.00, og der vil være mere information omkring dette mandag formiddag. Du kan se billetpriser til kampen HER.