Historisk Superliga-brunch i Farum Park

Kategorier


FCN-fansene får formiddsgafodbold i Farum Park søndag 1. september kl. 11.00.

Historisk Superliga-brunch i Farum Park

Grundet Europa League Play Off-kampen mod Elfsborg d. 29. august er FC Nordsjællands kamp mod FC Vestsjælland blevet flyttet til søndag d. 1. september kl. 11:00.

Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen fortæller: – Vi løber ind i et tæt program med mange kampe. Når alle andre tv-kampe er planlagt, er der ikke mange muligheder for at flytte rundt, og da vi grundet landskampen ugen efter skal afvikle kampen søndag, blev det til et noget uvant tidspunkt. Det giver selvfølgelig lidt udfordringer, men når det er sagt, glæder vi os over omstændighederne med europæiske kampe og landsholdsspillere – ligesom vi nu får muligheden for at afvikle en helt speciel kamp søndag formiddag. – Vi er en klub med stor fokus på familier og børn, og kampen her giver os mulighed for at give dem en helt speciel oplevelse. Vi kommer uden tvivl til at skabe Superligaens første og største fodbold-brunch med hvad det nu indebærer og glæder os til at prøve noget helt nyt. Kampen er først blevet endeligt fastlagt her i weekenden, men ingen skal være i tvivl om, at når det nu er sådan, at vi skal spille en søndag formiddag, så får alle de tilskuere, der kommer en rigtig god oplevelse, der passer til tidspunktet. – Det bliver med førkampsarrangement med bacon, æg, kaffe og juice i både fan- om partnerområdet, så det bliver i hvert fald for vores vedkommende en historisk oplevelse. Fodbold-brunch er ikke set før i Superligaen, men nu gør vi det. Kampen spilles søndag den 1. september kl. 11:00 og du kan allerede nu sikre dig billetter til historiens første ægte Superliga-brunch HER