Highlights: OB-FC Nordsjælland 1-0

Kategorier

Highlights: OB-FC Nordsjælland 1-0

Det lykkedes desværre ikke de unge FC Nordsjælland-spillere at hente point i Odense.

FC Nordsjælland spillede søndag den sjette kamp i Superligaen, og det foregik i Odense mod OB. FC Nordsjælland mødte op til kampen med hele 14 spillere ude af truppen, og det gav muligheden for mange af de unge spillere. Således var det klubbens yngste gns.alder der blev sendt på banen med 21,8 år. De unge FCN’ere leverde en god figur, men måtte i slutningen af en anden halvleg se OB score et mål efter et hjørnespark. En ærgerlig afslutning efter en god præstation fra de helt unge tigere. Ovenfor kan du se målet og chancerne fra kampen i Odense. På FCN TV kan du se reaktioner fra kampen med Bassel Jradi, Mikkel Jensen og Andreas Maxsø.