FCN vandt i Brøndby med både U/17 og U/19

Kategorier


FCN U/19 jubler her efter sommerens sejr i en stor international turnering i Belgien, og drengene fulgte flot op i sæsonpremieren med sejr i Brøndby.

FCN vandt i Brøndby med både U/17 og U/19

Det blev en super sæsonpremiere for FC Nordsjællands bedste U-hold med sejr på 1-0 til U/17 og på 2-1 til U/19

U/19 Liga: Brøndby-FCN 1-2 (1-0)
Mål: 3. minut 1-0. 64. minut 1-1 Mikkel Jensen. 79. minut 1-2 Mathias Hebo Rasmussen. FC Nordsjælland startede kampen lidt skidt med usikkerhed i forsvarsspillet, og det straffede Brøndby med et mål allerede efter tre minutters spil. 1. halvleg var i det hele taget en halvrodet forestilling set med FCN-øjne. Brøndby trak sig lidt tilbage på banen, men FCN kunne ikke få opbygningsspillet til at virke. Det blev der ændret på i pausen, hvor trænerne fik justeret på noget og sendte et anderledea tændt og mere aggressivt spillende hold ud til 2 halvleg. FCN satte sig på spillet og fik skabt nogle gode målchancer, inden det midtvejs i 2. halvleg fortjent lykkedes at udligne ved Mikkel Jensen. Det samme kampbillede fortsatte efter målet til 1-1, og med lige godt ti minutter tilbage af kampen fik FCN udbytte af presset og det gode spil. Mathias Hebo Rasmussen trak sig med et par gode driblinger fri til skud og sendte bolden fladt i nettet til 2-1. Herefter kørte FCN den fortjente sejr sikkert hjem. U/17 Liga: Brøndby-FCN 0-1 (0-1)
Mål: 29. minut 0-1 Jakob Johansson FC Nordsjællands U/17 spillere var tændt fra start i sæsonpremieren og sad på det meste af spillet i 1. halvleg i en kamp, der var tæt fra start til slut. Efter en lille halv times spil fik FCN belønning for den koncentrerede indsats, da Jakob Johansson scorede til 1-0 efter et flot dybdeløb, hvor han blev spillet fri på det helt rigtige tidspunkt af Daniel Skov. I det hele taget et rigtigt FCN-mål med opbygning helt fra de bagerste rækker og otte sikre afleveringer frem til afslutningen. Målet gav holdet ekstra selvtillid, og det blev der også brug for, som kampen skred frem, for i 2. halvleg pressede Brøndby på for en udligning. Men de unge tigre holdt hovedet koldt og arbejdede godt kollektivt, så Brøndby, der hele tiden forsøgte sig med hurtige omstillinger, kun kom til fire afslutninger gennem hele kampen. – Vi tabte stort til Brøndby i en træningskamp for tre uger siden, så holdet har rykket sig meget siden da. Alt i alt var det en god præstation af samtlige spillere, hvor alle var opmærksomme ved omstillingerne og fungerede godt sammen i presspillet, siger U/17 cheftræner Kasper Kurland. Næste opgaver for FC Nordsjællands U-hold er hjemme i Farum Park på lørdag 24. august, hvor begge hold møder HB Køge. U/19 spiller først kl. 13.00 og U/17 kl. 15.15.