FCN-spiller fik debut på U/19 landsholdet

Kategorier


De tre FCN-spillere, Mikkel Jensen, Johannes Ritter og Mikkel Luimes Nielsen, var alle på banen i Danmarks 4-0 sejr over Rumænien.

FCN-spiller fik debut på U/19 landsholdet

Tre U/19 spillere fra FC Nordsjælland var med, da Danmark i går vandt 4-0 over Rumænien i Bukarest

Danmarks debuterende U/19 landstræner Bent Arensøe Christensen har tre FCN-spillere i sin trup til ugens to testkampe i Bukarest mod Rumænien, og alle tre kom på banen i aftes, da den første kamp blev spillet. Mikkel Jensen var med i startopstillingen, og midt i 2. halvleg kom Mikkel Luimes Nielsen, som er kommet til FCN her i sommerpausen fra FCM, også på banen. Johannes Ritter måtte vente til ti minutter før tid, før han fik sin entre, men det var så til gengæld også tale om debut i nationaldragten. Johannes Ritter var endda tæt på en debutscoring i slutminutterne, og han var naturligvis stolt over at bære landsholdstrøjen: – Lige nu ser jeg bare frem til at spille igen på torsdag og er enormt stolt over, at jeg fik min debut i dag, siger Johannes Ritter. Danmark spiller den anden kamp mod Rumænien i morgen, inden landsholdet vender retur til Danmark. FC Nordsjællands egne U/19 og U/17 Ligamandskaber har begge sæsonpremiere lørdag eftermiddag ude mod Brøndby henholdsvis kl. 13.00 og 15.15.