FCN seedet ved EL- lodtrækningen i dag

Kategorier


Mikkel Beckmann har lige skrevet kontrakt med de svenske mestre fra Elfborg og kan blive FC Nordsjællands modstander ved dagens lodtrækning.

FCN seedet ved EL- lodtrækningen i dag

De fem mulige modstandere for FCN er de svenske mestre fra Elfborg og fire østeuropæiske klubber ved lodtrækningen i dag kl. 13

Resultaterne flaskede sig fint for FC Nordsjælland i aftes i 3. kvalifikationsrunde til Europa League gruppespillet. Der blev slået så mange seedede hold ud, at FCN er blandt de seedede ved lodtrækningen i dag kl. 13 til Play Off runden til gruppespillet. Da alle resultaterne lå klar, gik UEFA i gang med inddeling af de seedede og de useedede hold i grupper, hvor der tages en række hensyn, og selv om FCN er seedet, er der bestemt ingen lette hold som mulige modstandere for tigrene. FC Nordsjælland vil få én af følgende fem modstandere fra den useedede afdeling:
Elfsborg, Sverige
Qarabag, Aserbajdsjan
Slask Wroclaw, Polen
FC Minsk, Hviderusland
Zalgiris, Litauen Det bliver altså to kampe mod enten de svenske mestre fra Elfborg eller en østeuropæisk modstander. Elfborg har netop skrevet kontrakt med den tidligere FCN-spiller Mikkel Beckmann, og klubbens danske målmand Kevin Stuhr-Ellegaard har også rødder i FC Nordsjælland fra ungdomstiden. Elfborg tabte efter to tætte kampe mod Celtic i kvalifikationen til Champions League og er således ligesom FCN flyttet over i Europa League. Slask Wroclaw var polske mestre forrige år og viste stor styrke i aftes ved at slå Club Brugge ud. Zalgiris Vilnius fra Litauen slog polske Lech Poznan ud i aftes på reglen om udebanemål.  Men FC Nordsjælland risikerer altså også en tur til Hviderusland eller Aserbajdsjan. Det bliver virkelig spændende kl. 13 i dag i Nyon.