FCN og OB enige: Conor O’Brien skifter til Odense

Kategorier


Conor O’Brien har spillet sin sidste kamp med tigeren på brystet og skifter straks til OB.

FCN og OB enige: Conor O’Brien skifter til Odense

FC Nordsjælland og OB er blevet enige om en aftale, der sender midtbanespilleren til Odense med omgående virkning.

Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen udtaler: – Conor O’Brien er en meget ambitiøs og professionel fodboldspiller, der har nået en alder, hvor spilletid helt naturligt prioriteres meget højt. Det har derfor været vigtigt for os og ham, at finde en løsning, hvor han har udsigt til mere spilletid end det ville være tilfældet i FC Nordsjælland, og vi er glade for den aftale, vi har opnået med OB, hvor vi ønsker Conor al muligt held og lykke. Conor O’Brien selv glæder sig til de nye udfordringer, selvom det også er med vemod, han skifter: – Jeg har haft en rigtig god tid i FC Nordsjælland, som er en fantastisk klub med en god og professionel organisation. Der er mange mennesker, jeg vil savne, men som fodboldspiller handler det om, at spille så meget som muligt og det håber jeg, jeg får mulighed for i min nye klub. Jeg glæder mig meget til at starte, men vil også gerne sige tak til alle de gode mennesker i og omkring FC Nordsjælland.  Klubberne er enige om, ikke at offentliggøre detaljer i aftalen.