FC Nordsjælland ankommet til Skt. Petersborg

Kategorier

FC Nordsjælland er ankommet til Skt. Petersborg

Der var tidlig afgang fra Købehavns lufthavn til UEFA Champions League kvalifikations kampen mod FC Zenit i Skt. Petersborg.

FC Nordsjælland fløj mod den russiske storby kl.8.00, dansk tid, og ankom godt tre timer senere på Hotel Taleon i centrum af Skt. Petersborg. Her stod den på frokost og hvile for spillerne inden det senere går løs med pressemøde og træning. Det er kl.17.00 at der pressemøde med Kasper Hjulmand og Nicolai Stokholm, og efterfølgende træning for holdet på Petrovsky stadion. Programmet for onsdagen står på taktikmøde, hvile, mad og klargørelse til forsøget på at skabe overraskelsen og sende russerne ud af turneringen. Hvis du vil holde dig opdateret på pressemødet og træning skal du følge med på FC Nordsjællands Facebook side og FCN TV.