FC Nordsjælland ankommet til Borås

Kategorier

FC Nordsjælland ankommet til Borås

Der var afgang fra Farum kl.9.00 med kurs mod Sverige før det torsdag går løs mod de svenske mestre.

IF Elfsborg er modstanderen når FC Nordsjælland har sat missionen mod europæisk gruppespil, torsdag skal de danske sølvvindere op i mod de svenske mestre på Borås Arena. Der er kickoff kl.20.00, og du kan her læse mere om hvordan du ser kampen, hvis ikke du tager turen til det svenske. FC Nordsjælland ankom kl.13.30 til hotellet, hvor den stod på frokost og derefter hvile inden der i aften skal trænes på Borås Arena kl.19.00. I første omgang skal cheftræner Kasper Hjulmand og anfører Nicolai Stokholm dog lige forbi pressemødet kl.18.30. Én af de spillere som har været udenfor med en skade de sidste par kampe er Patrick Mtiliga, men han er taget med resten af truppen efter han har trænet med de sidste par dage. – Det her er en rigtig god mulighed for at kvalificere sig til gruppespillet, og det er en god lodtrækning vi er røget ind i med rigtig gode muligheder. Det her er nogle gode kampe for de unge spillere at kunne vise sig frem i, og for klubben, så derfor skal vi også være helt klar til kampene, fortæller Mtiliga før han retter fokus mod holdets præstationer. – Vi skal ikke fokusere så meget på dem, men på vores eget spil, så vi får det til at køre. Vi har i momenter i kampene spillet op til vores bedste, men vi har ikke formået i længere periode at bibeholde det spil som plejer, men vi kan mærke at det er på vej, så vi kan levere en god figur mod Elfsborg og få et godt udgangspunkt, siger Mtiliga. Du kan høre mere fra Patrick Mtiliga i videoen ovenfor og se hvordan det gik på turen til Borås.