Fanzoner og billetboder åbner kl. 17

Kategorier


Fansene kan varme op udenfor Farum Park i eftermiddag fra kl. 16.

Fanzoner og billetboder åbner kl. 16

Kl. 18:00 spiller FC Nordsjælland Europa League-kvalifikationskamp mod IF Elfsborg i Farum Park, men allerede fra kl. 16:00 er der mulighed for at indlede festlighederne.

Farum Park Hotel har nemlig valgt, at lukke den store parkeringsplads foran hotellet, hvor der sættes boder, grill og musik op til dem, der har lyst og mulighed for at varme op til kampen sammen med medfans. Der sælges ikke alkohol-holdigt øl på stadion til UEFA-kampe, så har du lyst til en enkelt fadøl eller to inden kampen, er forkampsfesten på parkeringspladsen din eneste mulighed. Placeringen er også en konsekvens af UEFA-reglerne. Vi lover til gengæld, at der er øl, sodavand og grillpølser nok til alle, så vi sammen kan gøre klar til den store kamp. Har du endnu ikke sikret dig billet til opgøret, kan du gøre det online HER (og undgå billetkø senere), eller besøge billetboderne, der åbner allerede kl. 17.