Bustur til IF Elfsborg

Kategorier


Forhåbentlig kommer der rigeligt at juble over på tribunen til kampen i det svenske – foto: Rie Neuchs

Bustur til IF Elfsborg

 

Lodtrækningen til den afgørende Europa League Play Off runde artede sig sådan, at FC Nordsjælland trak de forsvarende svenske mestre fra IF Elfsborg.

Til den kamp skal spillerne have størst mulig opbakning i bestræbelserne på at spille FC Nordsjælland i endnu et europæisk gruppespil. Derfor sender FC Nordsjælland selvfølgelig fan-busser afsted mod Sverige. Kampen mod IF Elfsborg skal spilles den 22. august kl. 20:00 og bussen kører kl. 13:00 fra Farum Park. Vi forventer at være hjemme igen ca. klokken 02:30. Prisen for turen er 449,- som inkluderer bus t/r til Elfsborg, færge til Sverige, samt billet til kampen. Din billet til turen kan købes her: http://www.fcnshoppen.dk/index.php?cPath=23 Husk: Der må ikke medbringes egne drikkevarer i bussen. Det vil dog være muligt, at købe diverse drikkevarer til rimelige priser undervejs i bussen.

NB: Vi gør venligst opmærksom på, at hvis man overtræder den pågældende klubs stadionreglement, skal man ikke forvente at komme med FC Nordsjællands officielle fanbus retur fra stadion.

Evt. spørgsmål til turen rettes til jk@fcn.dk.